Butiken Crona Craft

Välkommen till butiken Crona Craft som ligger på STATIONSGATAN 6 I LEKSAND, ett ganska nytt besöksmål där du även hittar Kaffemagasinet, Studio Skarp, factoritre, Secondaire och Hälsopunkten yoga.

Crona Craft drivs av Linn Sund och i butiken hittar du  produkter med hög kvalitet där fokus ligger på miljö, svensk design och svenskt hantverk. Vi köper in våra produkter från mindre svenska företag då en stor drivkraft är att se till att mindre företag ska kunna hålla sin tillverkning i Sverige, att hantverkstraditioner lever vidare lokalt och att vi tillsammans bidrar till att små företag kan leva på sin verksamhet.

Aktuella öppettider hittar du på vår facebooksida, lågsäsong har vi oftast öppet torsdag till lördag 12:00-16:00 och under juli månad har vi öppet onsdag till lördag 12:00-16:00. På övrig tid är det öppet enligt överenskommelse, men är jag på plats och dörren är öppen är du självklart välkommen in.

När vi är på andra orter och har POP-UP BUTIK kan butiken på Stationsgatan 6 ibland vara stängt, så det är alltid bra att se vår facebook för aktuella öppettider. 

WEBBSHOPEN är alltid öppen och utlämning i butiken sker efter överenskommelse om du inte vill hämta hos närmaste DHL ombud.

Vi är nu även OMBUD FÖR BERGEÅ KEMTVÄTT. Det bästa är att hämta eller lämna under butikens öppettider, övriga tider enligt överenskommelse där du kan nå Linn på 070-458 22 77. Får du inget svar är det bästa att sms:a ditt ärende så återkommer vi så fort vi har möjlighet.