10 år som företagare

10 år har nu gått sedan företaget jag idag driver grundades. Det har varit både upp och nergångar men oj vad jag har lärt mig mycket. Många förändringar har man varit med om och under det senaste året har jag stöt och blött frågan om vad är det jag vill, ska jag fortsätta som företagare, hur ska jag driva företaget det och framför allt varför ska jag göra det.

Efter att ha flyttat ner till Stationsgatan 6, där jag har helt underbara kollegor, var valet att driva företaget vidare inte svårt. Under två tuffa år med pandemi, skilsmässa och studier, har allt äntligen börjat falla på plats och allt börjar klarna.

Butiken heter nu KRÄSEN och inriktningen har ändrats en del sedan företaget startade. Friheten av att vara företagare, även om man behöver lägga ner mycket tid, är inget jag vill byta bort. Att få göra det jag brinner för samtidigt som man får lära sig av andra företag och utvecklas personligen. Crona Craft är numera varumärket på de produkter vi tar fram själva som vi säljer i butiken kräsen men även till andra återförsäljare. Motgångarna har givit mig insikt i vem jag är och vad jag vill göra och jag ser fram emot att driva företag minst 10 år till…