OM OSS

Välkommen till butiken KRÄSEN som ligger på STATIONSGATAN 6 I LEKSAND, https://stationsgatan6.se/, ett besöksmål där du även hittar Gapa, Studio Skarp, factoritre, Secondaire och Hälsopunkten yoga.

Butiken KRÄSEN drivs av Linn Sund och här hittar du produkter med hög kvalitet där fokus ligger på skandinavisk design och hantverk. Vi köper in våra produkter från mindre företag då en stor drivkraft är att se till att mindre företag ska kunna driva sin verksamhet i Sverige, gärna med tillverkning i Sverige och Skandinavien så att hantverkstraditionerna lever vidare.

ÖPPETTIDER

Butiken är öppen lördagar 12:00-15:00. Övriga tider är det öppet enligt överenskommelse, men är jag på plats och dörren är öppen är du självklart välkommen in. Det går alltid bra att handla i vår webbshop där du kan välja att hämta ut i butik, då kommer vi överens om en tid som passar, så det behöver inte nödvändigtvis vara under öppettiderna.

Under Juli månad har vi extra öppet, då kan du besöka oss onsdag till lördag 12:00-16:00, vid sämre väder kan det även vara öppet längre och även öppet under tisdagar och söndagar, håll utgick på våra sociala medier.

När vi är på andra orter och har POP-UP BUTIK kan butiken på Stationsgatan 6 ibland vara stängt, så det är alltid bra att se vår Instagram för aktuella öppettider. 

WEBBSHOPEN är alltid öppen och utlämning i butiken sker efter överenskommelse om du inte vill hämta hos närmaste DHL ombud eller i postlådan, beroende på storlek på paketet.

Linn

070-458 22 77